Har du ingen konto? Opret en konto
Jeg har glemt mit kodeord

+45 77 34 30 60

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre!
Vi besvarer telefonen alle hverdage fra 9.00 til 17.00.
  Log ind

Sådan får du en
god start på dit byggeprojekt...

placeholder

Beskriv din byggeopgave

Beskriv din byggeopgave og indsend den. Det tager kun 5 minutter. Hvis du har specifikke ønsker eller detaljer i forhold til opgaven, så inkluder også dem. Hvis det er relevant vil vi kontakte dig og stille uddybende spørgsmål, så håndværkerne bedre kan forberede sig på tilbudsgivningen.

Hvis du har plantegninger, arkitekttegninger, en materialeliste eller andre relevante informationer liggende i dokumenter på din computer, kan du uploade og vedhæfte dem til din forespørgsel.

placeholder

Modtag gratis byggetilbud

Du bliver kontaktet af op til 3 godkendte håndværkere med henblik på uforpligtende tilbudsgivning. I mange tilfælde har håndværkerne behov for, at besigtige din bolig eller ejendom, før de kan afgive tilbud. Derfor ringer de typisk i første omgang for at aftale tid til besigtigelse. Du får desuden deres kontaktoplysninger, så du kan kontakte dem direkte.

Dine kontaktoplysninger vil maksimalt blive videregivet til 3 virksomheder.

placeholder

Sammenlign tilbud

De tilbud, du modtager, er 100 % uforpligtende. Med flere tilbud på hånden kan du i ro og mag sammenligne tilbud og udvælge den håndværker, som passer bedst til dig og dit budget. Husk at bedømme håndværkerne på andet end bare prisen.