Har du ingen konto? Opret en konto
Jeg har glemt mit kodeord

+45 77 34 30 60

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre!
Vi besvarer telefonen alle hverdage fra 9.00 til 17.00.
  Log ind

Privatlivspolitik

Byggesiden udleverer aldrig personlige oplysninger til tredjepart, medmindre dette er nødvendigt i forbindelse med en service, det være sig rådgivning, formidling af arbejdsopgaver eller en anden udbudt tjenesteydelse.

Byggesiden må benytte brugerens e-mailadresse til udsendelse af nyheder, uddrag af artikler og relevante tilbud fra sponsorer, men kun i de tilfælde, hvor brugeren har godkendt denne form for kommunikation. Brugeren kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Byggesiden.dk gemmer en cookie på besøgendes computer. Dette sker udelukkende til analyse af brugeradfærd, så vi kan forbedre brugeroplevelsen på siden. Hverken dine oplysninger eller førnævnte cookie vil blive brugt i forbindelse med markedsføring.

Vi bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse. Hvis du ønsker flere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her.

Virksomheden bag Byggesiden.dk er:

Byggesiden ApS
Herrfurthplatz 8
DE-12049 Berlin
Tyskland
Telefon: +45 36 980 200
E-mail: kontakt@byggesiden.dk