Har du ingen konto? Opret en konto
Jeg har glemt mit kodeord

+45 77 34 30 60

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre!
Vi besvarer telefonen alle hverdage fra 9.00 til 17.00.
  Log ind

Om Byggesiden.dk

Vi har skabt Byggesiden for at gøre det lettere for private boligejere, virksomheder og boligforeninger at indhente tilbud på deres opgaver. Vores målsætning er at forkorte ventetiden fra du får en idé til du ser den realiseret. Vi giver dig altså tid; hvad du så stiller op med den, er helt op til dig.

Byggesiden gør det lettere og hurtigere at finde den rigtige håndværker ved at matche din opgave med den enkelte håndværkers kernekompetencer. Dermed slipper du for besværet med at lede efter håndværkere på et uigennemsigtigt marked. Og samtidig minimerer vi risikoen for dårlige oplevelser ved kun at samarbejde med pålidelige og kompetente håndværkere.

For pålidelige og dygtige håndværkere er selvfølgelig en ligeså vigtig del af denne ligning. Vi kan nemlig hverken tegne huse eller støbe fundamenter. Vi kan markedsføre, programmere og kommunikere. Og vi vil gerne hjælpe dig som håndværker med at gøre det du er bedst til: at tegne, bygge, støbe, mure, slibe og isolere. Så tager vi os af alt det udenom.

De bedste hilsner

Jonathan & Lasse