Har du ingen konto? Opret en konto
Jeg har glemt mit kodeord

+45 77 34 30 60

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre!
Vi besvarer telefonen alle hverdage fra 9.00 til 17.00.
  Log ind

Maling af opgange


 • Maling af opgang
  Tilbud på maling af 4 etagers opgang i indre københavn søges. Væggene skal pudses ned og alle flader skal nedvaskes. Herefter skal der pletspartles og fuges i hele opgangen. Væggenes farve er gule og skal males i en råhvid farve og kan derfor kræve 2 gange maling. Hurtig tilbagemelding ønskes af Ejerforeningen
 • Filt og maling til opgang
  En gammel københavneropgang skal shines op og trænger derfor til en kærlig håndværkerhånd. Malingen er begyndt at krakelere og ser beskadiget ud. Derfor skal det resterende lag skrabes ned og der skal puttes nyt filt på væggene. Malingen er købt og skal males på, efter opsætningen af filtet.  
 • Maling af opgange på Østerbro
  Det omhandler en opgang med fire etager og dens bagtrappe, som har en ekstra etage op til loftet. I selve hovedopgangen skal der spartles og males vægge og paneler. På bagtrappen skal der males og tjekkes for fugtskader. Hvis uheldet er ude, skal vi selvfølgelig også have repareret skaderne. Malingen forventer vi er miljøvenlig og dertil også lugtfri.
 • Istandsættelse af opgang
  3 gratis tilbud på renovering af opgang ønskes. Vi er en boligforening der skal have sat et par opgange i København i stand. I opgangene skal der fornyes gulve og gelændere. Gelænderne er lavet af egetræ. De skal slibes ned og efterbehandles med lak. Ligeledes skal der laves en gulvafslibning af fyrretræsgulvet og lakeres efterfølgende. Vi ønsker hurtigst muligt sagen afklaret og overstået.

Få tilbud fra engagerede håndværkere

Beskriv din byggeopgave, sammenlign tilbud og vælg den rette til opgaven. Nemt og bekvemt.

Modtag tilbud
Vælg håndværker
Indhent gratis tilbud