Har du ingen konto? Opret en konto
Jeg har glemt mit kodeord

+45 77 34 30 60

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre!
Vi besvarer telefonen alle hverdage fra 9.00 til 17.00.
  Log ind

Renovering af facade


 • Ny facade afrensning, rengøring, reparationer,
  Har brug for 3 hurtige tilbud på en facaderenovering. Hele huset skal have afrenset gamle løs malling væk fra alle 4 ydermure. Facaden skal vaskes ned og al begroning skal fjernes. Hvis det er nødvendigt skal vi selvfølgelig også have repareret eventuelle huller eller revner i muren. Husets ydre murer skal bestå af en puds som er isoleringsdygtig og gerne med en struktur i pudset.
 • Facade renovering i Valby
  Vedr. ejendommen valbygårdsvej [husnummer fjernet] 2500 valby Følgende opgave. Forsiden som er i en hestesko form udkrades fuger samt fuges som skrabe fuge alt efter gældende regler.. ydersiden af ejendommen. afrensning af malling mv samt rep af sætningsrevner ,opbaking af beton solbænke, samt ilægning af skifer, filtsning af facaden med armeringspuds 280 slut filtsing med farve, overslag ønskes omgående dog uden pris på stillads.
 • Facaderenovering og Isolering af Hus
  Isolering af Hus: - Isolering af Loftsrum - Isolering af første sal(Træ med puds) - Isolering af stueplan(Hulrums isolering hvis mulig) Facaderenovering: - Nedtagning af puds i stuen samt første sal - Reperation af Sokel(mindre, måske ikke nødvendig) - Reperation af Murværk(Fuger og hvad der ellers er af skader) - Løsning omkring vinduer/døre mht. murværk - Oppudsning - Bortkørsel af byggeaffald Der skal bruges stillads. Er langtfra håndværker, så rådgivning ønskes omkring løsning.
 • Facaderenovering og bindesværk gavle repareres
  et-plans hus på 170 kvm fra 1918 skal sandblæses, pudses og males. Fuger skal renoveres på facaden. Bindesværk på gavle skal renoveres og istandsættes. Nye vinduer omkring skunk og efterisolering af skunk. Fundamentet skal graves fri og fugtsikres. Der skal bygges en fritstående carport til en bil samt skur og haven skal anlægges.

Få tilbud fra engagerede håndværkere

Beskriv din byggeopgave, sammenlign tilbud og vælg den rette til opgaven. Nemt og bekvemt.

Modtag tilbud
Vælg håndværker
Indhent gratis tilbud