Har du ingen konto? Opret en konto
Jeg har glemt mit kodeord

+45 77 34 30 60

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre!
Vi besvarer telefonen alle hverdage fra 9.00 til 17.00.
  Log ind

Opsætning af køkken


 • Nyt køkken Søborg
  Vi skal have sat vores nye Kvik-køkken op, gerne i næste weekend, hvorfor vi hurtigst muligt ønsker et tilbud på det. Køkkenet består af en træbordplade og fire store skabe på omkring 90 cm i bredden. Vi skal også have sat håndvask og opvaskemaskine op. Det gamle køkken har vi allerede revet ned.
 • Opsætning af køkken
  Jeg har netop købt et nyt køkken, som jeg skal have stillet op. Det består af en bordplade på ca. 2,5 meter og fem skabe, som skal sættes op under bordpladen samt tre, der skal sættes op over den (overskabe). Skabene er hver 60 cm brede. Arbejdet ønskes udført hurtigst muligt.
 • Køkkenfliser
  Ønskes: udskiftning af fliser mellem skabe og bordplade i køkken. Mellemrummet mellem skabene og bordpladen er omkring en halv meter, hvor der pt er nogle gamle, slidte fliser, som skal rives ned hvorefter der skal sættes nye op. Jeg tænker små, hvide eller lysegrå fliser limet på net med en glat overflade.
 • Opsætning af køkkenelementer
  Jeg har købt et nyt dejligt hus på landet og elsker mit store landkøkken. Ved første øjekast så køkkenet ikke ud til at fejle noget og jeg havde ingen planer om at ændre det. Men efter at have kokkereret et par måltider i køkkenet blev jeg klar over hvor slidt og nedbrudt det var blevet. Min ovn og køleskab er i god stand og fejler bestemt ikke noget, problemet er mine trælåger der ikke lukker så godt mere og laminatbordpladens lister der falder af. Skal lige nævnes laminaten er godt medtaget og personligt synes jeg ikke den passer i stilen til det landlige udseende. Så selvom et landkøkken kan have sin charme med sit gamle look, skal det stadig være funktionelt og lækkert i detaljerne. Jeg selv mener at ”køkkenskelettet” stadig fungere og der derfor kun er brug for udskiftning af låger og bordplade. Da køkkenet stadig skal have en landligstil, må hylder, låger og skabe gerne være i massivt træ i oprindelig træfarve, men gerne med en overfladebehandling der kan beskytte træet fra diverse madspild. I sidste uge bestilte jeg en ny bordplade af granit som bliver leveret mandag i uge 43 og skal gerne have opsat denne samtidigt med de nye elementer til køkkenet. Derfor har jeg brug for en tømrer der kan levere et godt styk håndværk, med en god rådgivning, og installere granitpladen i køkkenet i uge 43.

Få tilbud fra engagerede håndværkere

Beskriv din byggeopgave, sammenlign tilbud og vælg den rette til opgaven. Nemt og bekvemt.

Modtag tilbud
Vælg håndværker
Indhent gratis tilbud