Har du ingen konto? Opret en konto
Jeg har glemt mit kodeord

+45 77 34 30 60

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre!
Vi besvarer telefonen alle hverdage fra 9.00 til 17.00.
  Log ind

Maling af udendørs træværk


  • Maling af udendørs træværk
    Søger en maler der hurtigt og ubesværet kan male min carport (som er af træ), da vi er ved at nærmere os slut perioden for maling af træ. Carporten har et indbygget redskabsrum. Der skal males med linoliemaling på ydre- og inderside. Bredden er 475 cm og længden er 820 cm. Træværket, går jeg ud fra, har brug for en afrensning med et grundrengøringsmiddel, så snavs og fedt fjernes. Det skal selvfølgelig også laves inden der males.
  • Maling af træfacade
    Vi har et dejligt træ sommerhus i Nordsjælland. Det er på tide at få malet vores udendørs træværk på huset. Vi har brug for Fjernelse af snavs med rengøringsmiddel. Fjerne alger med algefjerner. Slib den gamle overflade med sandpapir. Males med vandbaseret beskyttelse i form af oliemaling.
  • Maling af udendørs træværk
    Vi har et stakit der skal opfriskes inden vi går den kolde tid i møde. Det er et par år siden vi sidst har gjort noget ved plankeværket. Længden på hegnet er ca. 20 meter lang. Vi ønsker at få lavet en grundig genbehandling af træet. Der er revner i træets overflade og malingen er begyndt at skalle af, den nuværende maling tror jeg er af alkrylmaling. Vi er meget miljøbevidste og ønsker derfor at  er mest mulig miljø- og sundhedsvenlige.  

Få tilbud fra engagerede håndværkere

Beskriv din byggeopgave, sammenlign tilbud og vælg den rette til opgaven. Nemt og bekvemt.

Modtag tilbud
Vælg håndværker
Indhent gratis tilbud