Har du ingen konto? Opret en konto
Jeg har glemt mit kodeord

+45 77 34 30 60

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre!
Vi besvarer telefonen alle hverdage fra 9.00 til 17.00.
  Log ind

Maling af facade


  • Maling af facade
    Vi skal have facaden malet på vores hus. Husset facade er af puds, men er begyndt at slå revner. Så det vi har brug for er professionel hjælp til fjernelse af løst materiale og rengøring herefter. Yderligere skal facaden tjekkes for mangler og/ eller skader, og repareres hvis der er nogle. Til sidst skal alle ydermurerne males. Vi tager selvfølgelig gerne imod rådgivning fra eksperter på området.
  • Malerarbejde/facade
    Jeg har selv rengjort mit hus for dens facadebeklædning men har brug for hjælp til at få lagt en grundmaling og ydre maling. Husets beboelsesareal er 157 m2 + garage på 20 m2, jeg har vedlagt en plantegning af huset så i kan se størrelsesforholdene. Jeg vil gerne have et tilbud fra en proffessionel maler der kan give en ordentlig rådgivning om valg af grundmaling og maling.
  • Facaderenovering og sandblæsning med maling
    Facaderenovering af ét-plans parcelhus. på 140 kvm Husets mure er af gasbeton, der er begyndt at revne og skalle af - huset er fra 1973 Muligvis sandbæsning af facaden eller måske slibning. Maling, rensning og fugtbehandling skal gøres. Huset er opført med diffusionstæt plastmaling, så de rette forbehold skal tages.

Få tilbud fra engagerede håndværkere

Beskriv din byggeopgave, sammenlign tilbud og vælg den rette til opgaven. Nemt og bekvemt.

Modtag tilbud
Vælg håndværker
Indhent gratis tilbud