Har du ingen konto? Opret en konto
Jeg har glemt mit kodeord

+45 77 34 30 60

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre!
Vi besvarer telefonen alle hverdage fra 9.00 til 17.00.
  Log ind

Brugerbetingelser

Byggesiden fungerer som formidler af opgaver imellem bygherrer og entreprenører, håndværkere, arkitekter, rådgivere og boligadvokater. Byggesiden påtager sig intet direkte eller indirekte ansvar i forbindelse med udførelsen af selve bygge- eller rådgivningsopgaven og kvaliteten samt lovligheden af denne, idet Byggesiden ikke fungerer som aftalepart i de enkelte aftaler imellem bygherrer og de udførende leverandører.

Byggesiden ApS, Præstevang 1, 7190 Billund (CVR-nr.: 34691649) er virksomheden bag Byggesiden.dk. Byggesiden ApS drives fra Berlin på adressen Herrfurthplatz 8, DE-12049, Tyskland.

Byggesiden benytter en kollektiv kvalitetssikring, hvori opgavernes udførelse evalueres. Såfremt en samarbejdspartner får overvejende dårlige anmeldelser, hvortil Byggesiden vurderer en væsentlig berettigelse, ophører samarbejdet øjeblikkeligt. De nøjagtige procedurer omkring kvalitetssikring er et internt anliggende hos Byggesiden, hvorfor disse ikke offentliggøres på websiden.

Byggesiden ApS publicerer artikler og aktuelle nyheder på Byggesiden.dk, men påtager sig intet ansvar for rigtigheden af informationerne i disse og kan ikke holdes erstatningsansvarlig for skade forvoldt på personer eller ting, der er fremkommet efter brugerens praktiske anvendelse af oplysninger fundet på Byggesiden.dk. Byggesiden kan ligeledes ikke gøres erstatningsansvarlig for indirekte tab som følge af brugen af Byggesiden.dk og tilhørende services, herunder tabt avance, tab grundet tredjeparts manglende opfyldelse af aftale eller anden misligholdelse, tab grundet nedbrud på servere og andet IT-udstyr samt ved nedbrud på Internettet generelt.

Utilsigtet brug af Byggesiden.dk, Byggesidens services og brugerkonti på Byggesiden.dk, samt overtrædelse af nærværende vilkår kan føre til blokering af IP-adresser og sletning af brugerkonti. Utilsigtet brug af brugerkonti tæller blandt andet, men er ikke begrænset til, indsending af opgaver, hvor der er brugt usømmeligt sprog og indsending af opgaver med falske oplysninger.